Interactie

Interactieve installatie, de duikboot

De duikboot gaat dieper de zee in hoe meer er gesprongen wordt op de hier voor bestemde kussens. Als er een tijdje niet gesprongen wordt gaat de duikboot langzaam weer naar boven. Je kan de verschillende lagen van de zee verkennen tot op een diepte van 2500 meter. Hoe langer je op een bepaalde diepte blijft hoemeer je te zien krijgt. De arduino is een prima manier om dit voor elkaar technisch voor elkaar te krijgen!

Duikboot

Testen van de duikboot

De tests die we gedaan hebben met jongeren zijn op de gebieden van vorm en functionaliteit. De installatie moet uitnodigend zijn en het moet zonder uitleg duidelijk zijn hoe het concept in werking gaat.

Verschillende vorm en functionaliteits testen

Space experience

De space experience is de antwoord op de vraag hoe we in de toekomst denken te reizen. We verwachten niet dat mensen nog werkelijk er op uit gaan, maar dat mensen een virtuele ruimte hebben waar ze elkaar kunnen ontmoeten en werkelijk de effecten kunnen ervaren. Deze virtuele ruimte is vervolgens ook werkelijk uitgewerkt tot een werkelijke ervaring die lijkt getriggerd door stem herkenning. In werkelijkheid bedienen wij het geheel achter de schermen in "de controlekamer".

Making of the space experience

Space experience controle kamer

Space experience ruimte

Space Experience, de opzet

De ruimte is zo ontworpen dat wij controle hebben over de gehele beleving. We maken gebruik van webcams, geluid en licht om de beleving te versterken.

Space Experience, achter de schermen

Vanuit de controle kamer kunnen we precies zien wat er in en om onze ruimte gebeurt, we kunnen de reacties monitoren en eventueel vast leggen en zelf mee kijken op welk moment wij in moeten grijpen bijvoorbeeld met keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens de experience.

Space Experience, bar keuze

Alle opnamens die zijn gemaakt bij de bar keuze van de space experience hebben we zelf opgenomen en zijn met een rood/blauwe 3d bril te bekijken voor de echte beleving.

"Interaction makes the connection"

Interaction

"To make someone a part of it "

Altijd in voor contact!

Stuur een mailtje, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord