Design

Logo/visite kaartje ontwerp Veldhuis Consulting

Het bedrijf Veldhuis Consulting verkoopt energie op de zakelijke markt en advies geeft voor het besparen op energie kosten. Hugo Veldhuis kwam met de vraag of ik een logo ontwerp kon maken. Dit ontwerp moest voldoen aan de volgende criteria: het uitstralen van proffesionaliteit, zakelijkheid en vertrouwen. We zijn telefonisch in overleg gegaan waarin we keuzes hebben gemaakt en ik aan de hand van deze keuze het eindresultaat heb berijkt.

Logo ontwerp ideeën fase

Logo ontwerp op visite kaartje, vooraanzicht

Logo ontwerp op visite kaartje, achteraanzicht

Veldhuis Consultant heeft de visite kaartjes in ontvangst genomen!Ontwerp voor rescue experience holmatro

De rescue experience van holmatro reist de hele wereld over. Het was aan mij om de blowups, vlaggen , skydancers en banners te ontwerpen die op het terrein van holmatro aanwezig zijn vanuit mijn stage bedrijf Heijnen Video Producties. Tijdens het twee dimensionale ontwerop op de computer heb ik er rekening mee gehouden dat het in 3d gemaakt wordt.

Ontwerp Holmatro

Gemaakte versies van mijn ontwerpPersoonlijk ontwerp

Iedereen heeft zijn eigen interesses. Het is altijd leuk om mensen persoonlijk aan te spreken. Bijvoorbeeld door een verjaardagskaart te maken of een poster te ontwerpen.

Poster gecreëerd voor een star wars fan

Persoonlijke cadeaubonEnergy verpakking ontwerp

Voor het ontwerpen van een product houdt ik er rekening mee wat een product moet uitstralen. Energy drink moet energy uitstralen. Maar wat doet energy drink nu eigenlijk voor je? Voor mij geeft energy drink voor een korte periode een energy boost. Ik ben gaan associëren wat nogmeer in een korte periode veel engergie gebruikt. Ik kwam uit op een jachtluipaard die voor een korte periode snel kan rennen. Andere associaties bij energie zijn vuur en licht.

Product verpakkings schetsen

Product verpakkings uitwerkingCursor ontwerp

Ontwerpen is een proces waarbij je itereert (herhaald). Ik begin met onderzoeken en schetsen. Uit verschillende versies maak ik een keuze in overleg met de opdrachtgever. Vervolgens werk ik deze uit en begind het proces opnieuw. Het resultaat is er pas als mijn klant en ik tevreden zijn!

Cursor schetsen

Cursor uitwerking


" Your design has to meet the customers criteria "

Design

"To make people like your work "

Altijd in voor contact!

Stuur een mailtje, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord