Audiovisueel


Documentaire theater school

Wat houdt het nou in om deel uit te maken van een theater vereniging? Dit is voor velen onbekend, om dit onder meer mensen aan de kaart te brengen hebben we een documentaire gecreƫerd over een theaterschool. We zijn begonnen met lessen mee te volgen om een impressie te krijgen van wat het inhoud waarna we zijn gaan filmen waarna ik tot slot de montage heb afgerond.

A boy in the woods

Je kan filmen op verschillende manieren. Bij deze productie hebben ik ervoor gekozen om alles vanuit first person te filmen. Dit heeft als gevolg dat de kijker zelf het hoofdpersoon wordt, het lijkt er bijna op alsof je naar een game aan het kijken bent.

Auto race

Een race die ik heb uitgewerkt in de eerste fases van mijn afstudeer project samen met Matisse Kuiper (Camera) en Cedric Dam (medeacteur). Hierbij heb ik me gericht op de montage en hebben we in overleg de beelden geschoten. Als je goed monteerd hoef je niet snel te rijden om het snel te laten lijken!

Drone Race

Een race die Matisse en ik opgenomen hebben in een leegstaande schuur in Belgie. Zelf zijn wij niet in staat om met deze apparaten te vliegen, maar hier is niks van af te zien in de video. Het lijkt of wij de drones besturen. Het resultaat mag er zijn na een hele dag filmen en vele dagen aan geregel!

precisiezaai mais vEijck

Van Eijck is een loonwerker die aan het precisie zaaien van maais doet. Hierdoor word veel mais zaad bespaard en word het gewas optimaal geplant. De tractor kan automatisch rijden op gps. Door het opgenomen filmpje dat ik heb gecreƫrd is van Eijck in het plaatselijk nieuws gekomen.

zelfrijdende spuitmachine

Een van de nieuwste technieken waar aan gewerkt wordt in de agrarische sector is een zelfrijdende spuitmachine. Niemand zit in de tractor waar ik versteld over stond tijdens het opnemen van deze video. De velden kunnen nu geheel automatisch bespoten worden!

Jacob van den Borne, aardappelen wassen

Deze video heb ik gemonteerd voor Jacob van Borne die zijn automatische systeem van aardappelen wassen aan de buitenwereld wil tonen.

AMV/ Anime Music Video

Een van mijn hobbies is het maken van amv's. Wat houdt een amv nu in? Ik gebruik beelden uit verschillende anime's om een clip te maken op een bepaald liedje. Hiermee train ik mijn timing, verhaal vertellend vermogen en effect gebruik.

" There are different ways to make a movie, discuss with your customer what he/she wants and make him/her happy"

Make a video

"To show what you want to show"

Altijd in voor contact!

Stuur een mailtje, je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord